Commissies

Vertrouwenscommissie

De Vertrouwenscommissie staat klaar voor leden die ergens mee zitten of hun hart willen luchten. De vertrouwenscommissie zorgt er op zijn beurt voor dat de kwesties worden behandeld en wanneer nodig de juiste personen worden ingelicht.

Nils de Bruijn (M)
+31634242111
nilsdebruijn@hotmail.com

Annie Gadellaa (V)
+31644900741
annie.gadellaa@hotmail.com

CoFiVo

De CoFiVo, ook wel bekend als Commissie Financiële Voortgang, is verantwoordelijk voor het werven van sponsoren. De doeleinden voor de sponsoring zijn onder andere materialen, kleding en evenementen.
Kjeld en Rick
Vacatures open

Kas Kontrole Kommissie 

De Kas Kontrole Kommissie controleert het werk wat de penningmeester verricht heeft. Verder kunnen zij een raadgevende functie geven tijdens het goedkeuren van de begroting en andere financiële beslissingen.
Sabine, Rick en Jorg

Introcie

De Introcie zorgt er voor dat er tijdens de introductieweek zo veel mogelijk nieuwe Elephants worden geworven. Ze organiseren activiteiten en regelen voor genoeg freecandles en bier. 
Vacatures voor 2020 open. 

Kickoffcie

De Kickoffcie is verantwoordelijk voor het organiseren van het kick-offweekend. Dit weekend zorgt voor de bonding van de Jonghe Honden, Puppies en Elephants.
Bas, Tim, JJ, Luke, Judith, Annie & Renate

Tripcie

De Tripcie organiseert de jaarlijkse trip voor de mannen. 
Vacatures voor 2020 open.

Amelandcie

De Amelandcie organiseert het jaarlijkse uitje naar het Ameland Beach Rugby Festival (dit jaar op 12/13/14 juni!). Dit toernooi is zowel voor het mannen- als het vrouwenteam en draagt goed bij aan de bonding tussen de leden. 
Vacatures voor 2020 open.

Comissy

Bij de Comissy houden ze van vrouwen! Ze zorgen voor een betere interactie tussen de mannen en vrouwen, het behouden en werven van vrouwelijke leden en zo veel mogelijk dames naar de clubactiviteiten te krijgen. 
Luke, Annie, Tessa & Anoek

Zangcie

De zangcie zorgt er voor dat de leden met de gouden keeltjes hun ei kwijt kunnen. Ze organiseren zang-gerelateerde activiteiten zoals cantussen en zangavonden.
Vacature open.

Webcie

De Webcie zorgt voor het ontwerpen, onderhouden en updaten van de Elephants website. 
Annie, Famke, (Mette & Judith)

 

Ben jij geïnteresseerd in het vervullen van een taak in een van de commissies, neem dan contact op met de Commissaris Algemene Zaken of de Voorzitter.