Open training 11 september 2018

Lijkt rugby je gaaf? Tijdens de introductie week van de TU/e die plaats vindt van 20 t/m 24 augustus zullen wij aanwezig zijn om een balletje te gooien, wat tackles te maken of je vragen te beantwoorden. Op de donderdagmiddag 23 augustus kun je een intro training rugby proberen. Ben je dan nog steeds enthousiast, niet in de gelegenheid, Fontys- of ouderejaarsstudent probeer dat de open training.

Op dinsdag 11 september zal een open training plaats vinden, met aansluitend een barbecue. Kom langs en krijg een impressie van rugby, hoe wij trainen en ons voorbereiden op wedstrijden en geniet na afloop van een wel verdiend biertje!

Als je denkt dat rugby dé sport voor jou is en je de regels en vaardigheden van dit geweldige spel wilt leren, bieden wij een intro cursus aan. Dit is een cursus van acht weken bestaande uit twee trainingen per week. De kosten hiervoor bedragen slechts €10 en aanmelden kan door te mailen naar
info@elephants.nl.

Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten voor het uitoefenen van rugby. Daarnaast leer je
de rugby cultuur en je toekomstige teamgenoten beter kennen. Dus kom langs en ervaar hoe het is
om een Elephant te zijn! Deze periode wordt afgesloten met een introductieweekend van 9 t/m 11 november! Dus zet die datum vast in je agenda. Bijzijn is meemaken!