Word lid

Inschrijven

Waarde Olifant in wording,

Gefeliciteerd met de beste keuze uit je studententijd! Er staan mooie tijden op je te wachten. Niet alleen op het veld, maar zeker ook ernaast. Omdat niet iedereen even toegewijd kan zijn op het gebied van wedstrijden zijn er 4 soorten lidmaatschappen. Met het onderstaande formulier kun je je inschrijving bij de club compleet maken:

De 4 soorten lidmaatschap zijn:
Wedstrijdlid: Je speelt zo veel wedstrijden als je wilt en kunt meedoen aan alle activiteiten en trainingen die je maar wilt.
U20-lid: Wedstrijdlid voor spelers die in het huidige seizoen jonger dan 20 zijn of 20 worden. Hiermee speel je ook zo veel wedstrijden als je wilt. Ook alle trainingen en andere activiteiten zijn inbegrepen.
Recreantlid: Als recreantlid speel je maximaal 6 wedstrijden per jaar en ben je net als de wedstrijdleden welkom op alle trainingen en activiteiten. Dit lidmaatschap is alleen beschikbaar voor spelers van 20 jaar of ouder.
Trainingslid: Wil of kun je geen wedstrijden spelen? Dan kun je als trainingslid iedere training gewoon meetrainen en ook meedoen aan activiteiten. Mocht je later toch wedstrijden willen gaan spelen? Dat kan ook!

Het lidmaatschap kan je lopende het seizoen altijd nog upgraden, maar downgraden zal helaas niet mogelijk zijn.

Lidmaatschap Leeftijd Aantal wedstrijden Contributie 2018-2019
Wedstijd lid Vanaf 20 jaar Onbeperkt € 114
U20-lid Onder 20 jaar Onbeperkt € 100
Recreant lid Vanaf 20 jaar 6 € 80
Trainings lid 0 € 40

Naast het lidmaatschap bij de club is het ook noodzakelijk dat je een sportkaart hebt van het Studentensportcentrum Eindhoven. Deze kost rond de €90,- per jaar en biedt naast The Elephants ook toegang tot een krachthonk, zwembad, sauna en nog veel meer handige faciliteiten. Mocht je er nog geen hebben, dan kan je er hier eentje kopen.

E.S.R.C. The Elephants hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring kun je inzien hoe wij omgaan met deze persoonsgegevens.

Inschrijven