Teams

Heb je interesse in rugby en wil je een keer een training mee doen? Neem dan contact op met het bestuur van The Elephants.
Voor nieuwkomers is er in het begin van het jaar een speciale Jonghe Honden en Puppie training/cursus. Deze is vrijblijvend en wordt op dinsdag en donderdag gegeven. Inschrijven voor deze cursus kan via info@elephants.nl.

Er is altijd een plekje voor jou op het veld!

Herenteam

Het herenteam van de Elephants bestaat volledig uit studenten. Wij spelen in de 3e klasse zuid en we hebben per seizoen 15 tot 20 wedstrijden.

Heren training:
Dinsdag vanaf 20:30 uur aan Vijfkamplaan 31
Donderdag vanaf 20:30 uur aan Vijfkamplaan 31

Hier zijn de resultaten van de competitie te vinden.


Damesteam

De dames van Rugby Club Eindhoven en Studenten Rugbyclub The Elephants vormen samen één team: The Lions. Wij trainen twee keer per week samen en spelen op zondagen een wedstrijd. We zijn een relatief jong team met veel speelsters tussen de 17 en 30 jaar oud.

We spelen al vier jaar in deze samenstelling en aankomen seizoen 2020/2021 komen we uit in de eerste klasse, waarbij we ongeveer 16 wedstrijden per jaar spelen. Op dinsdag- en donderdagavond trainen we met het hele team, waar onze trainer Swan en verschillende gasttrainers helpen om onze rugbyskills, conditie, kracht en samenwerking als team nog beter te maken.

We staan niet alleen samen sterk in de scrum en op het veld, maar ook daarnaast. Na wedstrijden en trainingen zijn we vaak te vinden in het clubhuis om de wedstrijd of training af te sluiten. Verschillende commissies zijn actief om de jaarlijkse trip naar het buitenland, spel- en borrelavonden te organiseren. Na het reguliere seizoen laten we ook jaarlijks onze (beach)rugby- en partyskills zien op verschillende toernooien.

Dames training:
Dinsdag vanaf 19:30 uur aan Vijfkamplaan 31
Donderdag vanaf 19:30 uur aan Vijfkamplaan 31

Hier zijn de resultaten van de competitie te vinden.