Sponsoren

Als vereniging waarderen wij de steun die wij ontvangen van onze sponsoren ten zeerste. Heeft u ook interesse in het sponsoren van The Elephants, bijvoorbeeld in de vorm van een reclameplek op de kitshirts? Mail dan naar cofivo@elephants.nl voor de mogelijkheden.

SSCE

Het SSC is de grootste sponsor van de vereniging. Als sportcentrum regelen zij onder andere de materialen en de velden. Ook fungert het SSC als adviesgevend orgaan op gebied van organisatie.

SSCE logo

Café La Route

Café La Route is de stamkroeg van de Elephants. Hier wordt wekelijks bier gedronken en de bonding tussen de Elephants versterkt.

Sportagon

Sportagon is een praktijk die zich richt op de sportieve en medische begeleiding van zowel amateur als profsport. Freek Laumen, oud-Elephant, is betrokken bij de medische begeleiding, sponsoring en trainerschap bij The Elephants.
Voor meer informatie, klik hier.

RoosterSync

RoosterSync is een manier om het lesrooster eenvoudiger te verspreiden. Ze bieden verschillende manieren aan die al dan niet volledig automatisch het lesrooster kunnen verspreiden.

Boekhoudprogramma Jortt

Club van 72

De Club van 72 is opgericht om fondsen te werven voor projecten en activiteiten voor ESRC The Elephants. Voor meer informatie over de Club van 72 en het lid worden hiervan, klik hier.