Sportagon fysiotherapie

Heren en dames Elephants,

Dit seizoen is er een samenwerkingsverband in het leven geroepen tussen de Elephants en Sportagon (Freek Laumen), een praktijk die zich richt op de sportieve en medische begeleiding van zowel amateur als profsport. Naast zijn actieve jaren als center bij de Elephants en nadien als tweede rijer bij BRC, is Freek nu betrokken in de medische begeleiding, sponsoring en het trainerschap bij de club.

Voor de medische begeleiding zijn er specifieke afspraken gemaakt en is een deel sponsoring opgenomen, dit met name in de tarieven die worden gehanteerd. Sportagon investeert meer tijd en kwaliteit in de sporter en wijkt daarmee af van de reguliere praktijk, voor meer informatie check www.sportagon.nl. De volgende afspraken zijn geldend voor de studerende Elephants:

  • Blessure screening: Bij onbegrepen klachten of blessures kun je contact opnemen met Freek en deze kosteloos laten checken in de praktijk. Hieruit volgt een advies over hoe verder om te gaan met je klacht.
  • Behandeling en vergoeding: Indien je blessure toch meer aandacht nodig heeft en wordt besloten een traject in te gaan wordt voor de studerende Elephants een gereduceerd tarief gehanteerd. Ongeacht de klacht en benodigde tijdsinvestering wordt een tarief gehanteerd welke beter aansluit bij de vergoeding structuur van de zorgverzekeraar.
  • Facturatie: SportAgon werkt bewust zonder contracten met de zorgverzekeraar, dit heeft het gevolg dat de behandeling aan jou als cliĆ«nt wordt gefactureerd. Deze factuur kun je vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekeraar, afhankelijk van je pakket wordt deze geheel of gedeeltelijk vergoed.

Heb je een blessure of loop je al langer met klachten, neem contact op met Freek Laumen

06-23557307. Voor verdere informatie neem een kijkje op de site www.sportagon.nl of neem persoonlijk contact op.