Word lid

Word lid

Waarde Olifant in wording,

Gefeliciteerd met de beste keuze uit je studententijd! Er staan mooie tijden op je te wachten. Niet alleen op het veld, maar zeker ook ernaast. Omdat niet iedereen even toegewijd kan zijn op het gebied van wedstrijden zijn er vier soorten lidmaatschappen. Via de groene buttons word je doorgestuurd naar een formulier waarmee je je inschrijving compleet kan maken!

Trainings lid

30 euro*

Recreant lid

78 euro*

Wedstrijd lid

115 euro*

Studenten sport centrum

Naast het lidmaatschap bij de club is het ook noodzakelijk dat je een sportkaart hebt van het Studentensportcentrum Eindhoven. Deze kost rond de €100,- per jaar en biedt naast The Elephants ook toegang tot een krachthonk, zwembad, en nog veel meer handige faciliteiten. Mocht je er nog geen hebben, dan kan je hier een abonnement kopen. Daarnaast moet je op de site van het SSC aangeven dat je lid bent van The Elephants.

Twee Elephants bij Ameland Beach Rugby

Veel gestelde vragen

Als je in het buitenland bij een rugbyvereniging hebt gespeeld, heb je een clearance nodig. Deze clearance zorgt ervoor dat je bent uitgeschreven bij je club en de bond van het land waar je hebt gespeeld. Om de clearance te krijgen moet je contact op nemen met de secretaris. Voor hulp met de clearance en overige vragen kun je ook terecht bij onze secretaris.

Wedstrijd lid
Je speelt zo veel wedstrijden als je wilt en kunt meedoen aan alle activiteiten en trainingen die je maar wilt.

Recreantlid
Als recreantlid speel je maximaal 6 wedstrijden per jaar en ben je net als de wedstrijdleden welkom op alle trainingen en activiteiten.

Trainingslid
Wil of kun je geen wedstrijden spelen? Dan kun je als trainingslid iedere training gewoon meetrainen en ook meedoen aan activiteiten. Mocht je later toch wedstrijden willen gaan spelen? Dat kan ook!

Tientjeslid
Wil je helemaal niet meer trainen en geen wedstrijden spelen, maar wel de club sponsoren? Word dan tientjeslid. Hierbij blijf je voor €10,- lid van de vereniging.

Weet je het nog niet zo zeker? Stuur dan een berichtje naar het bestuur. Zij helpen je om het lidmaatschap uit te zoeken die perfect bij je past.

Er is geen ontgroening zoals grote studenten verenigingen die kennen.

Wel is er een introductie weekend, Kick-off weekend genoemd, waarbij eerste jaars de vereniging en haar leden leren kennen. Deze vind jaarlijks plaats in eind november.

Verder worden er speciaal voor de eerste jaars door heel nederland toernooien georganiseerd. Hier gaan de Elephants dan ook naar toe met alle eerste jaars rugbyers.

Bij The Elephants zit je niet vast aan verplichtingen. Het aanwezig zijn bij activiteiten en clubavonden zijn volledig op vrijwillige basis.

Als je rugbywedstrijden wilt spelen is het echter wél verplicht dat je de basis van rugby kent. Deze zijn te leren in de introductie cursus aan het begin van het jaar. Vind de trainer je niet fit of veilig op het veld? Dan speel je geen wedstrijden. Veiligheid voor jezelf, je teamgenoten én de tegenstander staat bij rugby voorop.

Bij The Elephants is het verplicht om een SSCE sportkaart te hebben. Dit betekend dat als je een sportkaart kan krijgen je welkom bent bij The Elephants.

Om je inschrijving compleet te maken moet je je sportkaart koppelen aan de vereniging. Dit kan door in te loggen op de site van het SSC en vervolgens de volgende stappen te doorlopen:

Ga naar “profiel” > “verenigingen” > kies “Rugby – E.S.R.C. The Elephants”.

Elephant op stormbaan lachend

Contact formulier

Lukt het even helemaal niet? Stuur dan een berichtje naar het bestuur en dan nemen zij contact met je op!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Heb je ervaring?