Vertrouwen Contact Persoon

Bij E.S.R.C. The Elephants vinden wij sociale veiligheid een nummer één prioriteit. Iedereen, lid of niet-lid, hoort zich veilig en op hun gemak te voelen binnen de verediging.

Het bestuur neemt dan ook de meldingen en incidenten van fysiek- en verbaalgeweld, pestgedrag en sexuele intimidatie zeer serieus.

Binnen de vereniging zijn er Vertrouwens Contact Personen (VCP’ers) ingesteld. Deze VCP’ers zijn het aanspreekpunt voor de leden, trainers en gasten. Het is niet de taak van de VCP’ers om het probleem op te lossen. Wel kan de VCP helpen door het verhaal aan te horen en indien gewenst doorverwijzen naar de geschikte hulpverleners.

Hoewel de VCP’er het wel een melding moet maken bij het bestuur, kan dit volledig anoniem en gaat dit altijd in overleg.

Huidig zijn er twee VCP’ers: Harm Derks en Fleur Michiels

 

 

Harm Derks

+31 6 28139351

 

 

 

 

Fleur Michiels

+31 6 13193792
fleurmichiels1@gmail.com

 

“Hallo allemaal, mocht er iets zijn waar je mee zit of over wilt babbelen spreek me vooral aan of stuur me een berichtje. Dan vinden we samen een geschikt moment om rustig te praten. Mag zijn omdat je ergens mee zit of gewoon een luisterend oor wilt, maar ook als je een support knuffel nodig hebt.”