Word lid

Inschrijven [NL] Register [ENG]

 

Waarde Olifant in wording,

Gefeliciteerd met de beste keuze uit je studententijd! Er staan mooie tijden op je te wachten. Niet alleen op het veld, maar zeker ook ernaast. Omdat niet iedereen even toegewijd kan zijn op het gebied van wedstrijden zijn er vier soorten lidmaatschappen. Via de groene buttons word je doorgestuurd naar een formulier waarmee je je inschrijving compleet kan maken!

De vier soorten lidmaatschap zijn:

  • Wedstrijdlid: Je speelt zo veel wedstrijden als je wilt en kunt meedoen aan alle activiteiten en trainingen die je maar wilt.
  • Recreantlid: Als recreantlid speel je maximaal 6 wedstrijden per jaar en ben je net als de wedstrijdleden welkom op alle trainingen en activiteiten. Dit lidmaatschap is alleen beschikbaar voor spelers van 19 jaar of ouder.
  • Trainingslid: Wil of kun je geen wedstrijden spelen? Dan kun je als trainingslid iedere training gewoon meetrainen en ook meedoen aan activiteiten. Mocht je later toch wedstrijden willen gaan spelen? Dat kan ook!
  • Tientjeslid: Wil je helemaal niet meer trainen en geen wedstrijden spelen, maar wel de club sponsoren? Word dan tientjeslid. Hierbij blijf je voor €10,- lid van de vereniging.

Het lidmaatschap kan je lopende het seizoen altijd nog upgraden, maar downgraden zal helaas niet mogelijk zijn.

Lidmaatschap Leeftijd Aantal wedstrijden Contributie 2023-2024
Wedstrijd lid Vanaf 19 jaar Onbeperkt € 115
Recreant lid Vanaf 19 jaar 6 € 78
Trainings lid 0 € 30
Tientjeslid 0 € 10

Naast het lidmaatschap bij de club is het ook noodzakelijk dat je een sportkaart hebt van het Studentensportcentrum Eindhoven. Deze kost rond de €90,- per jaar en biedt naast The Elephants ook toegang tot een krachthonk, zwembad, sauna en nog veel meer handige faciliteiten. Mocht je er nog geen hebben, dan kan je hier een abonnement kopen. Daarnaast moet je op de site van het SSC aangeven dat je lid bent van The Elephants. Dit kan door in te loggen op de site van het SSC en vervolgens de volgende stappen te doorlopen: ga naar “profiel” > “verenigingen” > kies “Rugby – E.S.R.C. The Elephants”.

Privacy statement
E.S.R.C. The Elephants hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring kun je inzien hoe wij omgaan met deze persoonsgegevens.

Clearance
Als je in het buitenland bij een rugbyvereniging hebt gespeeld, heb je een clearance nodig. Deze clearance zorgt ervoor dat je bent uitgeschreven bij je club en de bond van het land waar je hebt gespeeld. Om de clearance te krijgen moet je een formulier invullen en naar secretaris@elephants.nl mailen. Dit formulier vind je hier. Voor hulp met de clearance en overige vragen kun je onze secretaris altijd mailen.

Inschrijven [NL] Register [ENG]