Commissies

De commissies zijn de drijvende factor achter alle activiteiten van de vereniging en helpen het bestuur met het bestaan van The Elephants.

Ben jij geïnteresseerd in het vervullen van een taak in een van de commissies, neem dan contact op met de Commissaris Algemene Zaken of de Voorzitter. 

Vertrouwenscommissie
De Vertrouwenscommissie staat klaar voor leden die ergens mee zitten of hun hart willen luchten. De vertrouwenscommissie zorgt er op zijn beurt voor dat de kwesties worden behandeld en wanneer nodig de juiste personen worden ingelicht.

Harm Derks (M)
+31628139351
harmderks96@gmail.com

Fleur Michiels (V)
+31613193792
fleurmichiels1@gmail.com

Meer informatie vind je hier

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de vertrouwenspersonen die verbonden zijn aan het ESSF. Deze zijn te vinden via de volgende link

Introcie
De Introcie zorgt er voor dat er tijdens de introductieweek zo veel mogelijk nieuwe Elephants worden geworven. Ze organiseren activiteiten en regelen voor genoeg freecandles en bier. Na de introweek zorgt deze commissie ervoor dat er open trainingen worden georganiseerd en aansluitend een Jonghe Honden / Puppy cursus wordt gegeven. De Introcie is het aanspreekpunt voor nieuwe leden.
De Introcie is te bereiken via: introcie@elephants.nl

Kickoffcie
De Kickoffcie is verantwoordelijk voor het organiseren van het kick-offweekend. Dit weekend zorgt voor de bonding van de Jonghe Honden, Puppies en Elephants. Ze regelen de locatie, activiteiten en een soepel verloop van het weekend. 

Tripcie
De Tripcie organiseert de jaarlijkse buitenlandse trip. Er zijn twee tripcommissies. De mannen tripcie organiseert een trip voor de mannen. De vrouwen tripcie organiseerd gaan samen met hun clusterpartners een trip.

Amelandcie
De Amelandcie organiseert het jaarlijkse uitje naar het Ameland Beach Rugby Festival. Dit toernooi is zowel voor het mannen- als het vrouwenteam en draagt goed bij aan de bonding tussen de leden. 
De Amelandcie is te bereiken via: amelandcie@elephants.nl

Hubble Tapcie
Tappen bij Hubble, een groot feest!

Galacie
De galacie is verantwoordelijk voor het organiseren van een gala.

Lustrumcie
De Lustrumcie zorgt ervoor dat er tijdens lustrumjaren allerhande activiteiten worden georganiseerd om het bestaan van de club te vieren!

Toernooicie
De toernooicie ondersteunt de wedstrijdsecretaris in het bijwonen van toernooien en al het regelen daaromheen. 

SM-cie
De leden van de SM-cie hebben influencer-bloed door hun aderen stromen. Zij zorgen voor de bekendheid en communicatie via alle sociale media platformen. Ook zorgt de SMcie voor het ontwerpen, onderhouden en updaten van de Elephants website. 
De SM-cie is te bereiken via: smcie@elephants.nl

Kas Controle Commissie 
De Kas Controle Commissie controleert het werk wat de penningmeester verricht heeft. Verder kunnen zij een raadgevende functie geven tijdens het goedkeuren van de begroting en andere financiële beslissingen.

CoFiVo
De CoFiVo, ook wel bekend als Commissie Financiële Voortgang, is verantwoordelijk voor het werven van sponsoren. De doeleinden voor de sponsoring zijn onder andere clinics, materialen, kleding en evenementen.
De CoFiVo is te bereiken via: cofivo@elephants.nl