Commissies

De commissies zijn de drijvende factor achter alle activiteiten van de vereniging en helpen het bestuur met het bestaan van The Elephants.

Ben jij geïnteresseerd in het vervullen van een taak in een van de commissies, neem dan contact op met de Commissaris Algemene Zaken of de Voorzitter.

Vertrouwenscomissie

De Vertrouwenscommissie staat klaar voor leden die ergens mee zitten of hun hart willen luchten. De vertrouwenscommissie zorgt er op zijn beurt voor dat de kwesties worden behandeld en wanneer nodig de juiste personen worden ingelicht.

Harm Derks (M)
+31628139351
harmderks96@gmail.com

Fleur Michiels (V)
+31613193792
fleurmichiels1@gmail.com

Twee elephants arm in arm

Introcie

De Introcie zorgt er voor dat er tijdens de introductieweek zo veel mogelijk nieuwe Elephants worden geworven. Ze organiseren activiteiten en regelen voor genoeg freecandles en bier. Na de introweek zorgt deze commissie ervoor dat er open trainingen worden georganiseerd en aansluitend een Jonghe Honden / Puppy cursus wordt gegeven. De Introcie is het aanspreekpunt voor nieuwe leden.

De Introcie is te bereiken via: introcie@elephants.nl

Introcie 2023 tijdens de introweek

Kickoffcie

De Kickoffcie is verantwoordelijk voor het organiseren van het kick-offweekend. Dit weekend zorgt voor de bonding van de Jonghe Honden, Puppies en Elephants. Ze regelen de locatie, activiteiten en een soepel verloop van het weekend.

Amelandcie

De Amelandcie organiseert het jaarlijkse uitje naar het Ameland Beach Rugby Festival. Dit toernooi is zowel voor het mannen- als het vrouwenteam en draagt goed bij aan de bonding tussen de leden. 
De Amelandcie is te bereiken via: amelandcie@elephants.nl

Ameland beach rugby clubfoto

Hubble tap-cie

Tappen bij Hubble, een groot feest!

Galacie

De galacie is verantwoordelijk voor het organiseren van een gala.

Gala foto 2023
Foto lustrum logo op gala

Lustrumcie

De Lustrumcie zorgt ervoor dat er tijdens lustrumjaren allerhande activiteiten worden georganiseerd om het bestaan van de club te vieren!

Tourneycie

De toernooicie ondersteunt de wedstrijdsecretaris in het bijwonen van toernooien en al het regelen daaromheen. Toernooien die de Tourneycie onderandere organiseerd BrigandZe beach rugby.

Maura Mevis met de Elephants bij BrigandZe beachrugby toernooi
SMcie commissie foto

SMcie

De leden van de SM-cie hebben influencer-bloed door hun aderen stromen. Zij zorgen voor de bekendheid en communicatie via alle sociale media platformen. Ook zorgt de SMcie voor het ontwerpen, onderhouden en updaten van de Elephants website. 
De SM-cie is te bereiken via: smcie@elephants.nl

Cofivo

De CoFiVo, ook wel bekend als Commissie Financiële Voortgang, is verantwoordelijk voor het werven van sponsoren. De doeleinden voor de sponsoring zijn onder andere clinics, materialen, kleding en evenementen.
De CoFiVo is te bereiken via: cofivo@elephants.nl

Kas Controle Comissie

De Kas Controle Commissie controleert het werk wat de penningmeester
verricht heeft. Verder kunnen zij een raadgevende functie geven tijdens
het goedkeuren van de begroting en andere financiële beslissingen.

Tripcie

De Tripcie organiseert de jaarlijkse buitenlandse trip.