Lustrum

Op 12 oktober 2022 viert E.S.R.C. The Elephants zijn 50ste verjaardag. Op deze pagina is alle informatie over het 10e lustrum van E.S.R.C. The Elephants te vinden. Wil je direct up-to-date gehouden worden over alle informatie, nieuwtjes en activiteiten, vul dan dit formulier in.

LUSTRUM NIEUWSBRIEF

Er staat weer een nieuwe lustrum nieuwsbrief klaar! Lees de nieuwsbrief met leuke updates en verhalen via de link onder de knop.

Lustrum nieuwsbrief

SAVE THE DATE

Om het 10e lustrum van E.S.R.C. The Elephants te vieren vindt er op 6 januari 2023 een nieuwjaarsdiner plaats!

Zoals gebruikelijk zullen de Oldfants en Elephants apart van elkaar dineren om daarna de krachten te bundelen voor een gezamenlijke nieuwjaarsborrel. Locatie word later doch tijdig bekend gemaakt na inschrijving.

Be there or be square!

Schrijf je in via de links onder de knoppen!

Elephants Oldfants

GALA FOTO’S

Op 8 oktober 2022 is het lustrumjaar van The Elephants afgetrapt met een spectaculair gala. De foto’s hiervan zijn te vinden op de pagina ‘Foto’s Lustrum Gala’. Bedankt Dekate Mousa voor het maken van de fantastische foto’s!
Indien u niet wil dat de foto’s waar u op staat te zien zijn op de site, stuur dan een mail naar info@elephants.nl of neem contact op met de lustrumcie via lustrumcie@elephants.nl.

Deel hier je foto’s van 50 jaar Elephants!