Lustrum

Op 12 oktober 2022 viert E.S.R.C. The Elephants zijn 50ste verjaardag. Op deze pagina is alle informatie over het 10e lustrum van E.S.R.C. The Elephants te vinden. Wil je direct up-to-date gehouden worden over alle informatie, nieuwtjes en activiteiten, vul dan dit formulier in.

SAVE THE DATE

Om het 10e lustrum van E.S.R.C. The Elephants te vieren vindt er op 3 Juni 2023 een extra grote editie van de kampioenswedstrijd plaats!

Elephants, Oldfants, familie en vrienden zijn allemaal uitgenodigd om een dag vol rugbygeschiedenis te vieren. Met deze editie niet alleen de befaamde wedstrijd van de mannen Elephants tegen de Oldfants mannen, maar ook een touch wedstrijd en een vrouwen pot. Verder zal er entertainment en eten geregeld worden. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Meer informatie en inschijving volgt!

Be there or be square!

LUSTRUM NIEUWSBRIEF

Er staat weer een nieuwe lustrum nieuwsbrief klaar! Lees de nieuwsbrief met leuke updates en verhalen via de link onder de knop.

Lustrum nieuwsbrief

 

GALA FOTO’S

Op 8 oktober 2022 is het lustrumjaar van The Elephants afgetrapt met een spectaculair gala. De foto’s hiervan zijn te vinden op de pagina ‘Foto’s Lustrum Gala’. Bedankt Dekate Mousa voor het maken van de fantastische foto’s!
Indien u niet wil dat de foto’s waar u op staat te zien zijn op de site, stuur dan een mail naar info@elephants.nl of neem contact op met de lustrumcie via lustrumcie@elephants.nl.

Deel hier je foto’s van 50 jaar Elephants![/su_button

 

 

 

[AGAL id=2281]