BFF – Benefantenfonds

Doel van de stichting BeneFantenFonds: hulp verlenen of organiseren aan (voormalige) leden van de Elephants, Oldfants, of Omnifants die in sociale of financiële moeilijkheden zijn geraakt. Hiervoor willen we minimaal jaarlijks een activiteit voor ons allen organiseren. Alle opbrengsten gaan in het fonds om het doel van de stichting waar te kunnen maken.

Laatste nieuws

Dit hebben we de afgelopen periode gedaan:

De B&B van Frank van der Meulen.

In 2019 (wat is dat lang geleden alweer) hebben we enorm gezellige klusdagen bij Frank gehad, waarbij zelfs Eltjo Vos nog even kwam mee helpen. Er werd flink gesjouwd en gerestyld. Voor de gelegenheid werd er zelfs tijdelijk een tent in de tuin opgezet. Die daar vervolgens nog een half jaar stond… Maar het resultaat was dan ook hartverwarmend en een boost voor zijn B&B.

Reunie voor Rijnko Havinga

Ook hebben we in november van dat jaar een heel bescheiden bijdrage geleverd aan de door de Olderfants georganiseerde activiteit voor Rijnko Havinga omdat er bij hem leverkanker was geconstateerd. Het was hartverwarmend om voo de Olderfants om allemaal nog een keer met Rijnko bij elkaar te kunnen zijn en hier bleek maar weer wat een band voor het leven er gesmeed wordt bij de Elephants. Mooi om zo’n reünie te mogen meemaken.